Privatlivspolitik

Generelle oplysninger
Jagt & Krog
CVR. nr. 26 06 57 04
info@jagtogkrog.dk
+ 45 28 10 39 10
Etablereret i 2017

Levering
1) Vi afsender normalt ordren indenfor 24 timer.
2) Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse.
3) Alle varer sendes med DAO, GLS eller Post Danmark.
4) Alle varer leveres så længe lager haves.
5) Jagt & Krog har et intelligent lagerstyringssystem, så udsolgte varer ikke vises i webshoppen.
6) Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Hvis du fortryder dit køb (Fortrydelsesret)
Du har 14 dages returret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Besked skal gives til info@jagtogkrog.dk
I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 5 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Varens stand, ved returforsendelse
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men ikke tage den i egentlig brug, hvis du ønsker hele beløbet refunderet.
Varen skal tilbageleveres i original emballage.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Returadressen er:

Jagt & Krog
Gildbrostien 18
2635 Ishøj,  Sjælland
Danmark

Persondata ved køb
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Mobiltelefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Jagt & Krog og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Vi sender dig IKKE e-mails og andet, uden du eftertrykkeligt har givet samtykke hertil.

Indehaveren af Jagt & Krog har adgang til disse oplysninger.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Jagt & Krog videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som kunde hos Jagt & Krog har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Jagt & Krog via e-mail info@jagtogkrog.dk

Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre eller via nyhedsbrev.

Reklamation
Jagt & Krog kontrollerer alle varer inden afsendelse. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.jagtogkrog.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.
Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Garantien inkluderer ikke nedenstående reklamationsgrundlag:

  • Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for en måned efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Jo mere specifik du er, desto bedre kan vi forebygge fejlen fremover.
Du er også altid velkommen til at ringe på + 45 28 10 39 10, så finder vi den bedste løsning.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Andet
Al handel på denne hjemmeside Jagt & Krog foregår på dansk/engelsk.

Alle kan handle hos os.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@jagtogkrog.dk eller på telefon + 45 28 10 39 10.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon +45 41 71 50 00.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@jagtogkrog.dk.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@jagtogkrog.dk eller tlf. + 45 28 10 39 10. Vi beder dig have dit fakturanummer klar.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi eksisterer kun, hvis du er tilfreds …